Atlas 24h pomoć na putu

Zakaži tehnički pregled - online, pouzdano i jednostavno!

Početna
Tehnicki pregled zakazivanje

Online, pouzdano i jednostavno. Zakažite tehnički pregled u svega par koraka, odabirom lokacije i željenog termina. Svi slobodni termini prikazani na našem portalu rezultat su direktne veze sa kalendarom zakazivanja tehničkih pregleda, koji je instaliran na svim lokacijama iz adresara putem Regos softverskog paketa, specijalizovanog programa za tehničke preglede i agencije za registraciju vozila.

Kada zakažete termin, Vaše zakazivanje biće odmah upisano u kalendar zakazivanja u Regosu, bez mogućnosti da neko drugi zakaže u isto vreme. Termin ostaje rezervisan samo za Vas.

Započnite zakazivanje time što ćete odabrati željeni tehnički pregled iz našeg adresara, izabrati termin iz spiska slobodnih termina i potvrditi zakazivanje.


Kako zakazati tehnički pregled? - detaljno uputstvo, korak po korak.


 • Odaberite opciju "Gde registrovati" iz glavnog menija kako bi pristupili adresaru, a zatim odaberite opštinu u kojoj želite da izvršite tehnički pregled ili pretražite adresar po nazivu firme. Slika:
  Zakaži tehnički - odabir opštine
 • U rezultatima pretrage pronađite omiljeni tehnički pregled, zatim kliknite na dugme "Zakaži tehnički". Slika:
  Zakaži tehnički - odabir tehničkog pregleda
 • Otvoriće Vam se stranica profila izabranog tehničkog pregleda, na kojoj pored zakazivanja termina možete pronaći razne korisne informacije, poput radnog vremena, kontakt podataka i lokacije na mapi. U fokusu će biti spisak dostupnih termina tehničkog pregleda. Izaberite željeni termin i kliknite na dugme 'Dalje'. Na primer, na slici je izabran današnji termin u 15:30 časova:
  Zakaži tehnički - odabir termina tehničkog pregleda
 • Nakon izabranog termina, potrebno je da ostavite podatke: Vaše ime, broj mobilnog telefona i vrstu vozila koju želite da registrujete. Opciono, možete ostaviti registarsku oznaku Vašeg vozila i dodatnu napomenu. Kada popunite sve podatke, potrebno je da verifikujete broj svog mobilnog telefona. Kliknite na dugme 'Pošalji SMS kod'. Slika:
  Zakaži tehnički - unos podataka
 • Nakon tipično 10-ak sekundi, primićete SMS poruku koja će sadržati šestocifren broj koji je potrebno da unesete u predviđeno polje i kliknete na dugme "Verifikuj SMS kod".Slika:
  Zakaži tehnički - SMS verifikacija
 • Ukoliko ste uneli ispravan kod, možete nastaviti klikom na dugme "Zakaži":
  Zakaži tehnički - uspešna SMS verifikacija
 • Na kraju, nakon uspešnog zakazivanja, prikazaće vam se poruka sa detaljima Vašeg zakazivanja.
  Zakaži tehnički - uspešno zakazan termin
Atlas 24h pomoć na putu
Povratak na vrh stranice ↑