Atlas 24h pomoć na putu

Registracija i tehnički pregled vozila Beograd - adresar

Početna
Registracija i tehnički pregled vozila Beograd

Adresar tehničkih pregleda i agencija za registraciju vozila portala SuperRegistracija je najažurniji adresar na internetu, podržan od strane Regos software-a, programa za tehničke preglede i agencije, koji je instaliran na svim lokacijama iz adresara. Kao deo jedinstvene platforme, podaci o lokacijama su uvek ažurni, od radnih vremena do termina za zakazivanje tehničkog pregleda. Uštedite vreme i stres, smanjite mogućnost nesporazuma, tačno se informišite i zakažite tehnički pregled u terminu koji Vama odgovara.

Šta sve možete da uradite u našem adresaru?

 • Spisak po Beogradskim opštinama ili za ceo grad Beograd

  Možete prelistati sve tehničke preglede i agencije za registraciju vozila po pojedinačnim opštinama ili grupno za ceo grad Beograd, prikazane redno po ocenama posetilaca.

 • Interaktivna mapa tehničkih pregleda i agencija u Beogradu

  Pored tabelarnog prikaza, možete pregledati našu interaktivnu mapu Beograda koja vam omogućava lako pronalaženje najbližih tehničkih pregleda i agencija za registraciju u Vašem okruženju. Jednostavno kliknite na markere, olakšajte sebi navigaciju i saznajte sve što vas zanima o tehničkom pregledu.

 • Online zakazivanje tehničkog pregleda

  Možete zakazati tehnički pregled online iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Brzo i jednostavno, pregledom svih slobodnih termina tehničkog pregleda.

 • Profil tehničkog pregleda i agencija za registraciju vozila

  Za dodatne informacije o određenom tehničkom pregledu ili agenciji, možete posetiti njihov profil. Ovde ćete pronaći utiske posetilaca, komentare i recenzije drugih korisnika, kao i dodatne usluge koje taj centar pruža.

Započnite pretragu adresara, odaberite da li želite da pretražujete ceo grad Beograd:

ili neku od pojedinačnih opština:

Ukoliko želite da pregledate adresar tehničkih pregleda van Beograda, molimo odaberite neku od prostalih opština u Srbiji:Atlas 24h pomoć na putu
Povratak na vrh stranice ↑